Ülőgarnitúra inspiráció

Ülőgarnitúra inspiráció

Egyedi kárpitozott bútorok

Cégünk  kiemelkedő  és szinte egyedülálló szolgáltatása, hogy egyedi kárpitos bútorokat tervez és forgalmaz.

A modern, igényes design, a minőségi anyaghasználat és kidolgozás mellett a tervezésnél és gyártásnál fontos szempont a kényelem, a praktikum és nem utolsó sorban a megfizethető ár. Mindez, valamint a vevők igényeinek maximális figyelembevétele, – méretek, ülés magasság, beülési mélység, funkciók, textil, stb./ teszik ezt a szolgáltatásunkat egyedülállóvá.

Ön elmondja az igényeit, szakértő designer csapatunk formába önti azt, majd profi gyártás  és minőségi belső anyaghasználat biztosítja a kiváló minőséget és tartósságot.

Képgalériánkkal inspiráló ötletet szeretnénk adni az Ön egyedileg tervezett és gyártott ülőgarnitúrájához. Az ár kedvezőbb, mint gondolná!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezlsére!

Belsőépítészek, lakberendezők jelentkezését is várjuk!

Ülőgarnitúra inspiráció - Focus Bútor

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Egyedi kárpitozott bútorkészítés

Az alábbi képsorokon látható modern kanapék összefoglaló áttekintést adnak a stílust jelentősen meghatározó karfa variációkról, az ülőfelület és a háttámla kialakításának néhány lehetséges változatáról.

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődését

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula