Kapcsolat
Kapcsolat
Focus bútor

Stílus és minőség

A honlapunkon látott kínálat többféle stílust képvisel amiből a legfőbbek de nem mind:

 • modern-minimál
 • bauhaus
 • retro
 • skandináv
 • mediterrán
 • rusztikus

 A kínálat fő gerincét az urbanos minimál és a  sakndináv stílus adja. Ez utóbbit is modern, letisztult formák jellemzik, de a hangvétel lágyabb hangsúlyt kapnak a természetes anyagok, a szépség és a praktikum egysége.

A skandináv stílus nem hivalkodó, szépsége az egyszerűségben, a forma és funkció maximális egységében rejlik.

Az  egyszerűség a felesleges díszek hiányát és nem a kidolgozás minőségének  gyengébb voltát jelenti, ellenkezőleg! A sakndináv stílusú bútorok a forma és a funkció olyan egységét, ezzel együtt olyan szellemiséget képviselnek, mellyel kiérdemlik az “intelligens” bútor megjelölést. / Lsd pl. , Variér gerinckímélő székek./

Kínálatunk összeállításánál a stílus mellett a minőségi szempontoknak  is fontos szerep jutott, mind az alapanyagok, mind a kidolgozás terén.

Az oldalunkon bemutatott termékek zöme  az említett modern trendeket képviseli és minőségi törekvéseink ellenére a megfitzethető árkategóriába tartozik.

Lakberendező munkánk során számos más  – az oldalunkon nem látott – stílusban  is tervezünk enteriőröket, bútororkat, lakberendezési tárgyakat. Neves márkát képviselő parntereink, beszálítóink segítségével – igény esetén – exklúzív berendezés kialakításában is számíthat szakértő segítségünkre. Ha nem tud dönteni melyik bútor illik leginkább Önhöz kérje segítségünket!

Minimál és skandináv hangulatú enteriőrök


Bahaus stílusú enteriőrök


Stílus és minőség - Focus Bútor

Bahaus – kortalanul modern és elegáns

A Bahaus 1920-asévekben indult útjára, teljesen forradalmasítva az addigi bútor és építészeti stílusokat.

 A mai napig modern stílusnak számít, a mai  modern, miniml stílus a Bauhaus nyomdokait követi.

  Bauhaus – az örök fiatal

A mai modern építészet, belsőépítészet erőteljesen merít  a bauhaus szellemiségéből.

A képen látott épület, a hatamas üvegezett felületével  egy új építésű, modern lakás benyomását kelti, pedig az 50-esévekben épült. A máig lenyűgöző térszemlélet, a terek nagyvonalúsága, a funkcionalitás, a letisztult formák..mind a mai korban is időtállóak.

Stílus és minőség - Focus Bútor

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu