Kapcsolat
Kapcsolat

Bútor

Nappali bútorok

A nappali az otthon központja

nappali az otthoni élet központja, melynek sok szempontnak kell megfelelnie.

1. Itt pihenünk, relaxálunk.

2. Itt van együtt a család.

3.  Itt fogadjuk a barátainkat, rokonainkat.

4. Otthoni munkavégzés, tanulás helyszíne is egyben, feltéve, ha van külön dolgozószobánk.

A ma divatos amerikai konyha méginkább egy térbe tereli a funkciókat.

Csemegézzen kínálatunkból, melyet  úgy állítottuk össze, hogy  nappalija  a felsorolt sokféle  funkciónak meg tudjon felelni.

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Milyen szempontok szerint érdemes nappali bútort vásárolni?

A nappali bútor beszerzése soha sem tartozott az egyszerű feladatok közé, hiszen a gazdag kínálatból igazi kihívás kiválasztani azokat a berendezéseket, amelyek valóban az ingatlanban élők kényelmét szolgálják. Ha a vásárlók bizonyos szempontokat előtérbe helyeznek a kiválasztás során, sokkal könnyebb dolguk lesz, így jelentős időt és energiát megspórolhatnak.

Ahhoz, hogy valóban az ideális nappali bútorra essen a választás, elsősorban azt kell figyelembe venniük a vevőknek, hogy amikor a helyiségben tartózkodnak, milyen elfoglaltságoknak hódolnak a leggyakrabban. Ha például a helyiség inkább filmnézésre, pihenésre vagy olvasásra szolgál, mindenképp a kényelem jegyében érdemes beszerezni a nappali bútorokat. Viszont, ha vendégfogadásra is szolgál a tér, a beszerzendő nappali bútorok közül nem hiányozhatnak az asztalok és az ülőalkalmatosságok sem. Utóbbi esetében akár a babzsákok is jó döntésnek bizonyulhatnak.

Ha Ön ennek alapján már tudja, hogy milyen nappali bútorra van szüksége, fedezze fel választékunkat! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedi kárpitozott bútor az Ön nappalijába is!

A kárpitozott bútorok minden otthonban felbukkannak, alapdarabjai a nappalinak, hálószobának, gyerekkuckónak. Egy minőségi bútordarab hosszú évekig szolgálja a tulajdonosait, egyszerre teszi kényelmessé és stílusossá a helyiséget. Mégis van, aki nem éri be ennyivel, akinek ezek csak az alapvető szempontok, és az egyediség a minden igényt kielégítő megoldás.

Az egyedi bútorokat még inkább magunkénak érezzük, hiszen nincs belőlük még egy, teljes mértékben egyéni ízlésünkre és otthonunk meglévő berendezéseihez szabottak. Egyedi kárpitozott bútorok készítéséért kizárólag profi szakemberekhez érdemes fordulni, így lesz az elképzelésekből kézzelfogható, használható bútordarab, ami magán viseli a személyes ízlésünk jegyeit, miközben megőrzi praktikus funkcióját.

Keressen fel minket bizalommal, és készíttesse el velünk egyedi kárpitozott bútorait, amiket egyéni igényei alapján tervezünk és valósítunk meg! Többfunkciós bútorokat is rendelhet, anyagok, színek és formák tekintetében pedig a határokat is elfelejtheti!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk egyedi kárpitozott bútorokkal kapcsolatos elképzeléseit!

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Mi alapján válasszunk bútorokat a nappaliba?

A fenti kérdés megválaszolásához először is tisztáznunk kell, mik is a nappali bútorai, illetve azt is, hogy mire használjuk a nappalinkat, ugyani csak így lehet kiválasztani a számunkra legtökéletesebb berendezést.

A nappaliban töltjük a legtöbb időnket, ezt a helyiséget használjuk kikapcsolódásra, aktív pihenésre, társas érintkezésre egyaránt. Mindenképp szükség van tehát olyan bútorra, amire le lehet ülni; ez lehet kanapé, fotel, vagy ülőgarnitúra. Emellett kell egy olyan asztal, ami leginkább megfelel az igényeinknek; ha kedveljük a társasjátékokat, akkor nagyobbra lesz szükség, ha csak a kávénkat tesszük rá, akkor kisebbre. Ez a minimum, de ezeken felül még biztosan szükség lesz tárolóhelyre is, ami lehet komód, polc, vagy szekrénysor; ez szintén csak tőlünk függ. A két legfontosabb dolog azonban, amit semmiképp sem hagyhatunk ki a nappali bútorainak kiválasztásakor: a minőség és a harmónia!

Ha minőségi nappali bútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen legyen a nappali?

A nappali az otthoni élet központja. A legtöbbször itt gyűlik össze a család, illetve itt fogadunk vendégeket, ezért fontos, hogy úgy rendezzük be, ahogy nekünk kényelmes, és ahogy a mi ízlésünknek megfelel. Ennek érdekében, amikor a nappali bútorokat kiválasztjuk, érdemes azokat nem csak egyesével, hanem egymáshoz képest is figyelni.

Válasszunk hasonló stílusú és színű nappali bútorokat! Valamennyire természetesen érdemes játszani a színekkel, de például nem szerencsés a túl sok szín sem. Ha a meleg, otthonos stílust kedveljük, akkor gondolkodhatunk a barna árnyalatiban, ha inkább a modern, letisztult hangulat hívei vagyunk, akkor pedig a szürkét és a fehéret érdemes variálni. Ha semleges színű a fal és a szőnyeg, nyugodtan válasszunk feltűnőbb nappali bútorokat! Viszont, ha magán a falon van a hangsúly, nem szerencsés, ha a berendezés is túldíszített.

Átalakítja otthonát, és a megfelelő nappali bútorokat keresi? Tekintse meg termékeinket, rendeljen kedvére, vagy ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Nappali bútorok a pihenés jegyében: babzsák, fotelágy, relaxfotel.

A nappalik alapvető felszereltsége többnyire egyezik, mindegyikben megtalálható egy kényelmes kanapé, egy dohányzó asztal, egy tágas könyvespolc. A klasszikus bútorokon túl helyet kapnak a modern berendezések is. Gondolt már arra, hogyan mutatna egy babzsák a sarokban vagy milyen lehet egy dizájnos relaxfotelben megpihenni, mikor egy fárasztó nap után hazaér?

Bútor áruházunk azok számára kínál nappali bútorokat, akik kedvelik az újdonságokat, a mutatós, de praktikusak bútorokat. Ilyen bútor az annyira népszerű babzsák vagy a futurisztikusabb relaxfotelek, a fotelágyak is. Egy kis ízléssel vegyítve, a megfelelő bútorok mellett nemcsak jól néznek ki, hanem segítenek a pihenésben is. Ezek a bútorok fiatalos hangulatot csempésznek a nappaliba, megteremtik az izgalmas belső tér alapjait, színt visznek a megszokott enteriőrbe. A pihenés ilyen nappali bútorokban valóság felüdülés.

Ha egyedi nappali bútort keres, bútor áruházunk kínálatát ne hagyja figyelmen kívül! Elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk, keressen minket bátran!

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu