Nappali bútorok

Bútor

Nappali bútorok

A nappali az otthon központja

nappali az otthoni élet központja, melynek sok szempontnak kell megfelelnie.

1. Itt pihenünk, relaxálunk.

2. Itt van együtt a család.

3.  Itt fogadjuk a barátainkat, rokonainkat.

4. Otthoni munkavégzés, tanulás helyszíne is egyben, feltéve, hogy nincs külön dolgozószobánk.

A ma divatos amerikai konyha méginkább egy térbe tereli a funkciókat.

Csemegézzen kínálatunkból, melyet  úgy állítottuk össze, hogy  nappalija  a felsorolt sokféle  funkciónak meg tudjon felelni.

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Milyen szempontok szerint érdemes nappali bútort vásárolni?

A nappali bútor beszerzése soha sem tartozott az egyszerű feladatok közé, hiszen a gazdag kínálatból igazi kihívás kiválasztani azokat a berendezéseket, amelyek valóban az ingatlanban élők kényelmét szolgálják és a különböző funkcióknak megfelelnek.  A sok szempont közül érdemes egy hangsúlyosat kiemelni és arra összpontosítani,  így jelentős időt és energiát tudunk megspórolni.

Ahhoz, hogy valóban  ideális  legyen a nappali berendezése, meg kell határozni a nappali elsődleges funcióját.

 Amennyiben elsősorban a pihenés, filmezés, relaxálás helyszíne, úgy egy kényelmes, sok ülőhelyes  kanapé, vagy sarokkanapé biztosan a lista élén kell, hogy szerepeljen, esetleg – ha elég hely van – egy kényelmes relaxfotel, mely láványként is feldobja a teret, jó szolgálatot tehet.

Amennyiben gyakori a vendégség, netán egy-egy kártyapartira is sor kerül, úgy több szóló fotelre, székre és esetleg egy nagyobb dohányzó asztalra is szükség lehet. Előfordulhat, hogy a vendégek éjszakára is maradnak és, ha nincs vendégszoba jobb híjján a nappalit alakítjuk át éjszakára alvóhellyé. Egy ágyazható kanapé ilyenkor – ha nem is a legjobb, – de megoldást jelent.

 A tárolásról se feletkezzünk el. Könyvek, audiovizuális eszközök, fényképek, emléktárgyak, iratok.. stb. Mindezt úgy kell elhelyezni, hogy ne legyen zsúfolt a tér,  a tárgyak nagyobb része lehetőség szerint ajtók, vagy üvegajtók mögé kerüljön,  ízlés szerint kevesebb, vagy több nyitott felülettel kombinálva.

Ha van ötlete, akkor azért, ha nincs, akkor azért…

 

..vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Mi alapján válasszunk bútorokat a nappaliba?

Első körben, ahogy már fentebb szó volt, meg kell határoznunk,  hogy mire használjuk a nappalinkat.

Az otthon töltött idő  legfőbb színtere – az alvást leszámítva- a nappali.

Ennek a helyiségnek a hangulata, stílusa és funkcionális jellemzői meghatározóak az otthoni hangulat, légkör kialakításában.

 A tervezésnél, a bútorok beszerezésénél 3  dolgot kell szemelőtt tartanunk: 1. fungció 2. stílus 3. minőség

Szükség van olyan bútorra, amire le lehet ülni; ez lehet kanapé, fotel, vagy ülőgarnitúra. Emellett kell egy olyan asztal, ami leginkább megfelel az igényeinknek; ha kedveljük a társasjátékokat, akkor nagyobbra lesz szükség, ha csak a kávénkat tesszük rá, akkor kisebbre. Ez a minimum, de ezeken felül még biztosan szükség lesz tárolóhelyre is, ami lehet komód, polc, vagy szekrénysor.  Eddig a funkciókról beszéltünk. Az összhatást, a látványt, a hangulatot azonban leginkább a  stílus határozza meg. Az összehangolt, színben, stílusban, formában egymáshoz illeszkedő bútorokkal, textilekkel tudunk igazi, egyedi otthont teremteni. Mindez már nehezebb feladat. Hívjon bennünket, hogy segíthessünk!

 

 

 

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Milyen legyen a nappali stílusa?

A nappali az otthoni élet központja. A legtöbbször itt gyűlik össze a család, illetve itt fogadunk vendégeket, ezért fontos, hogy úgy rendezzük be, ahogy nekünk kényelmes, és ahogy a mi ízlésünknek megfelel. Ennek érdekében, amikor a nappali bútorokat kiválasztjuk, érdemes azokat nem csak egyesével, hanem egymáshoz képest is figyelni.

Stílusban hangoljuk össze a nappali berendezését!

 Ez nem azt jelenti, hogy csak azonos korú, stílusú bútorok, tárgyak kerülhetnek egy helyiségbe, sőt! A modern bútorokat jól kombinálhatjuk egy-egy régi, patinás darabbal, pl. a modern ülőgarnitúrát egy barokk stílusú asztallal, vagy egy ilyen komód is jól mutat egy világos, egyszínű háttér előtt. Egy ilyen eklektikus berendezéshez azonban valóban jó stílusérzék kell, mert könnyen egy zsibi piacon érezhetjük magunkat.

 Divat manapság az új bútort is patinás hatásúvá alakítani pácolással, antikolással.

 Ezt sem javasoljuk mindenhova.

Új kedvencünk azonban  az u.n. új vidéki stílusú nappali és hálószobabútorok /Lsd.  bútorkatalógusunkban!/, melyek  régi időket idéznek, de friss színviláguk, változatos elemválasztékuk jól tükrözi, hogy  nagyon is mai darabok. Nagyobb családi házakba, vidéki kúriákban ragyogó választás!

 Az egyik legkedveltebb stílus manapság kétségtelenül a skandináv, ami nem véletlen. Praktikum, letisztult formák és sok termszetes anyag jellemzi.  Az ilyen enteriőrbe egy-egy régi tárgy is jól beilleszthető.

Átalakítaná otthonát, és a megfelelő nappali bútorokat keresi? Tekintse meg termékeinket, rendeljen kedvére, vagy ha kérdése van, bátran vegye fel velünk kapcsolatot!

Egyedi kárpitozott bútor az Ön nappalijába is!

A kárpitozott bútorok minden otthonban felbukkannak, alapdarabjai a nappalinak, hálószobának, gyerekkuckónak. Egy minőségi bútordarab hosszú évekig szolgálja a tulajdonosait, egyszerre teszi kényelmessé és stílusossá a helyiséget. Mégis van, aki nem éri be ennyivel, akinek ezek csak az alapvető szempontok, és az egyediség a minden igényt kielégítő megoldás.

Az egyedi bútorokat még inkább magunkénak érezzük, hiszen nincs belőlük még egy, teljes mértékben egyéni ízlésünkre és otthonunk meglévő berendezéseihez szabottak. Egyedi kárpitozott bútorok készítéséért kizárólag profi szakemberekhez érdemes fordulni, így lesz az elképzelésekből kézzelfogható, használható bútordarab, ami magán viseli a személyes ízlésünk jegyeit, miközben megőrzi praktikus funkcióját.

Keressen fel minket bizalommal, és készíttesse el velünk egyedi kárpitozott bútorait, amiket egyéni igényei alapján tervezünk és valósítunk meg! Többfunkciós bútorokat is rendelhet, anyagok, színek és formák tekintetében pedig a határokat is elfelejtheti!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk egyedi kárpitozott bútorokkal kapcsolatos elképzeléseit!

Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor
Nappali bútorok - nappali - Focus Bútor

Nappali bútorok a pihenés jegyében: babzsák, fotelágy, relaxfotel.

A nappalik alapvető felszereltsége többnyire egyezik, mindegyikben megtalálható egy kényelmes kanapé, egy dohányzó asztal, egy tágas könyvespolc. A klasszikus bútorokon túl helyet kapnak a modern berendezések is. Gondolt már arra, hogyan mutatna egy babzsák a sarokban vagy milyen lehet egy dizájnos relaxfotelben megpihenni, mikor egy fárasztó nap után hazaér?

Kínálatunk azok számára nyújt kehetőséget, akik kedvelik az újdonságokat, a mutatós, de praktikus bútorokat. Ilyen bútor az annyira népszerű babzsák vagy a futurisztikusabb relaxfotelek, a fotelágyak is. Egy kis ízléssel, a meglévő bútorokkal vegyítve  nemcsak jól néznek ki, hanem segítenek a pihenésben is. Ezek a bútorok fiatalos hangulatot csempésznek a nappaliba, megteremtik az izgalmas belső tér alapjait, színt visznek a megszokott enteriőrbe. A pihenés ilyen nappaliban  igazi felüdülés.

Tekintse  meg kínálatunkat és keressen bennünket    Elérhetőségeink bármelyikén!

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula