Egyedi bútorok inspiráció

Egyedi

Egyedi bútorok inspiráció

Új bútort szeretne vásárolni? Váltson egyedi bútorokra!

Akár új otthont szeretnénk berendezni, akár a régieket lecserélni, elindul a bútorkeresés az interneten és  az áruházakban. A hatalmas kínálat csak az első benyomás. A részletek, méretek, választható  anyagok, színek áttekintése után legtöbbször kiderül, hogy az elképzelt bútorok/ komód, szekrény, polc, asztal, stb./ nincsenek abban a méretben, színben, amiben szeretnénk.

A további kutakodás, keresgélés helyett tervezze meg segítségünkkel a kívánt bútort. Ezzel sok időt takarít meg + nem kell kompromisszumot kötnie. A bútor garantáltan meg fog felelni elképzelésének, de lehet, hogy még túl is szárnyalja azt..Elég az is, ha az elképzelését fő vonalakban vázolja.. mi több lehetőség bemutatásával, ötletekkel segítjük döntését, formába öntjük elképzelését.


Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek
Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Egyedi bútorok otthona szépségéért és kényelméért

Otthonunk berendezésénél számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy hosszú távon is elégedettek legyünk az eredménnyel. Ez minden helyiségre igaz, de általában a nappaliban és a konyhában  töltjük a legtöbb időt, ezért ezekre a helyekre érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Legyen kényelmes, praktikus és  természetesen az is fontos, hogy a megjelenése megfeleljen a mi ízlésünknek. Ezen szempontok maradéktalanul akkor teljesülnek a legjobb, ha a helyhez, igényünkhöz és ízlésünkhöz igazított, egyedi  bútorokat választunk.

Cégünk egyik fő tevékenysége az egyedi bútorok tervezése, készítése. Megvalósítjuk, amit Ön elképzelt, legyen az egy kanapé, vagy szekrények, polcok, tárolók a nappaliba, esetleg csak egy dohányzóasztal, tudjuk, hogy nehéz pontosan olyat találni, amilyet szeretne. Sőt, sok esetben, ha speciális felhasználású lesz a bútor, akkor egyenesen lehetetlen megtalálni azt, amire szükség van. Például ha valaki otthon dolgozik, lehetnek különleges igényei az íróasztalát illetően, vagy, ha szenvedélye a házimozizás, az sokszor szintén egyedi bútorokat kíván.

Olyan céget keres, akik megbízhatóan azt az egyedi bútort készítik el, amit Ön megálmodott? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérje ajánlatunkat még ma!

Egyedi bútorok a tároláshoz is!

A legtöbben hajlamosak vagyunk arra, hogy több mindent tároljunk, mint amihez igazán helyünk van, és amire igazán szükségünk van. Természetes, hogy sajnáljuk kidobni a még használható dolgainkat, még akkor is, ha már igazából nincs rájuk szükség. Azonban egy idő múlva, amikor túl sok dolog halmozódik fel, esedékessé válhat egy új szekrény beszerzése, hiszen az sem jó, ha nehéz rendet tartani. Ilyenkor is jó megoldás az egyedi bútor készítése, hiszen általában nehéz utólag olyan szekrényt vásárolni, ami minden szempontból megfelelő.

Az egyedi bútornak óriási előnye készen vásárolható társaihoz képest, hogy valóban a kiszemelt helyre készülhetnek, centiméterre pontosan. Nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy valahol kilóg, vagy pár centiméterrel kisebb, pont akkora lesz, amekkora az ideális! Természetesen sokféle kivitel lehetséges, ha hozzánk fordul, csak a fantázia szab határt!

Az egyedi bútorok mellett döntött? Vegye fel velünk a kapcsolatot, ossza meg munkatársainkkal elképzeléseit, és már indítjuk is a gyártási folyamatot!

Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor
Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Fabútorokat a gyerekszobába is!

Számtalan gyerekbútorral találkozhatunk a boltokban és az interneten.

Ezeknek a bútoroknak többségében, kevés kivételtől eltekintve,  bútorlap az alapanyaga.

A legkisebbek számára  azonban legegészségesebb, legtermészetesebb a fából készült bútor.

Az általunk kínált gyerekbútorok tömör fából készülnek és tömör fából készülnek az egyedi gyerekbútorok is. 

A felhasznált pácok, festékek az egészségre ártalmas összetevőt nem tartalmaznak!

 

Alternatív ülőbútoraink a maximális kényelemért!

Azt gondoljuk, hogy a babzsák csak a fiatalok kedvenc tartozkodási helye.

 Nem így van. Pont az idősebb korosztálynak lenne nagyobb szüksége rá, főleg, ha ülőmunkát végzett egész életében és este szeretné  gerincét kicsit mentesíteni.

 Erre ragyogó megoldás a babzsák.

 Vannak olyan babzsákjaink, melyekből a felkelés is könnyebb, mert két oldalt kartámaszt alakítunk ki és a töltőanyag is speciális.

 Korhatártól függetlenül, mindenki kedvence lehet!

 

Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor
Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Kanapé készítés hozzáértőkkel

A kárpitozott kanapéink, ülőgarnitúráink tervezésésnél a legújabb trendek mellett  a kényelem és a parktikum a tervezési szempont.

1. A telekárpitozott kanapéink ülőfelületének alapanyga csak ritka esetben sima szivacs. Legtöbbször rugós, vagy hideghabos kialakítású.

2. Háttámla döntött, vagy a  párnázat döntött kialakítású/ferdén szabott/, hogy a gerincet megfelelően támassza alá.

 Amennyiben igény van rá, a tervezett  kanapé ágyazható. A mellékelt képen látható Zsó kanapé ágyazhaót és egy sekély ágyneműtartót is tartalmaz. /Ez utóbbit akkor tudjuk növelni, ha a kanapé nem lábakon áll,  hanem földig fut a karfa és az ülőrész alatti lábazati rész. Mindez azonban a designt átformálja.

 Iróasztal, dohányzó asztal inspirációk


Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula