Kapcsolat
Kapcsolat
Unique

Egyedi bútorok inspiráció

Új bútort szeretne vásárolni? Váltson egyedi bútorokra!

Mint minden, a bútorok elhasználódnak egy idő után, és ha nem lehet felújítani őket, akkor sajnos cserére szorulnak. Ilyenkor a tulajdonosok felkeresik a különböző bútoráruházakat, hogy új berendezést vásároljanak, azonban ezek az utak a legtöbb esetben feleslegesek, hiszen nem találják azt a bútort, amit szívesen megvásárolnának. Ha Ön is így járt, és időt spórolna új bútorai megvásárlásakor, válassza az egyedi bútorokat!

Manapság egyre több ember ismeri fel azt, hogy sokkal egyszerűbb a bútorbeszerzés, ha egyedi igények alapján gyárttatja le a berendezést, hiszen így nem kell a felkutatására jelentős időt és energiát felhasználni. Az egyedi bútoroknak köszönhetően ráadásul kényszerből sem kell választania, és valóban időtálló, masszív berendezés tulajdonosává válhat.

Erősítse Ön is azok táborát, akik az egyedi bútorok mellett döntöttek! Legyen a tulajdonosa egy olyan berendezésnek, ami teljes mértékben megfelel az elvárásainak! Ha rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek
Egyedi bútorok inspiráció - Focus Bútor

Egyedi bútorok a nappaliban

Otthonunk berendezésénél számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy hosszú távon is elégedettek legyünk az eredménnyel. Ez minden helyiségre igaz, de általában a nappaliban töltjük a legtöbb időt, ezért erre a részre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.  Legyen kényelmes, praktikus, de természetesen az is fontos, hogy a megjelenése a mi ízlésünknek feleljen meg. Ha szeretnénk, hogy ezen szempontok mindegyike teljesüljön, a legjobb, ha az egyedi bútorokat választjuk.

Cégünk egyik fő tevékenysége az egyedi bútorok készítése, megvalósítjuk, amit Ön elképzelt. Legyen az egy kanapé, vagy szekrénysor a nappaliba, esetleg csak egy dohányzóasztal, tudjuk, hogy nehéz pontosan olyat találni, amilyet szeretne. Sőt, sok esetben, ha speciális felhasználású lesz a bútor, akkor egyenesen lehetetlen megtalálni azt, amire szükség van. Például ha valaki otthon dolgozik, lehetnek különleges igényei az íróasztalát illetően, vagy, ha szenvedélye a házimozizás, az sokszor szintén egyedi bútorokat kíván.

Olyan céget keres, akik megbízhatóan azt az egyedi bútort készítik el, amit Ön megálmodott? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérje ajánlatunkat még ma!

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu