Kapcsolat
Kapcsolat
Lakbernedezés

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink - Focus Bútor

Kanapé készítés hozzáértőkkel? Igen!

A honlapunkon látott bútorok és kiegszítők forgalmazásántúl fő tevékenységünk:

 • egyedi bútor / kárpitozott bútor, korpuszbútor, beépített bútor, stb./ tervezése és kivitelezése.
 • egyedi ágytakarók, párnák, babzsákok és egyéb textilek készítése
 • Komplett lakberendezési szolgáltatás. Vállaljuk belső terek  /lakások, házak, irodák, közintézmények, panziók, stb./ komplett berendezését tervezéstől a megvalósításig.

Lakberendező munkánk során  elsődleges szempont a megbízó egyénisége, elképzelése, életstílusa.

Törekszünk arra, hogy a berendezés mind funkcióban,  mind hangulatában a  megbízó igényeihez és egyéniségéhez igazodjon.

Hangsúlyt fektetünk – lehetőség szerint –  a minőségi, természetes anyagok használatára, az esztétika mellett a kényelmet és az egészséget szolgáló  megoldásokra.

Kiállítási terem helyett olyan tér kialakításához szeretnénk segítséget nyújtani, mely minden szempontból használóját szogálja, az ő egyéniségét tükrözi. Nézzen szét honlapunkon, hogy megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő bútort!

A visszafogott, paszteles színvilágú, a természetes anyagokra és a funkcióra összpontosító tértől az extravagáns vagy innovatív ötletekkel is feldobott téren át a tradíciókat követő otthon kialakításáig számtalan lehetőséggel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Az igényes, praktikus otthon megteremtése elsősorban nem a pénztárca vastagságától függ, hanem az innovatív, egyénre szabott, jól funkcionáló ötletes megoldásoktól, az egyéniséget is tükröző ízlésvilágtól.

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Mottónk

Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma otthon sem.

Mi mindent érdemes előre átgondolni az egyedi bútor készítésével kapcsolatban?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend egyedi bútor készítése, hiszen így az ügyfelek olyan berendezésre tehetnek szert, amilyenre valójában szükségük van. Ahhoz, hogy a szakembereink teljesíthessék a megrendeléseket, bizonyos kérdésekre választ kell kapjanak az ügyfelektől. Ezekre nem árt felkészülni, mi pedig most ebben segítünk Önnek. Ha még nem vett igénybe ilyen szolgáltatást, most könnyedén tájékozódhat, hogy melyek azok a kérdések, amelyek az egyedi bútor készítése kapcsán szóba jöhetnek. 

Szakembereink biztosan meg fogják kérdezni Öntől azt, hogy a berendezés milyen stílusba készüljön el. Fontos, hogy a válasza előtt gondolja át, hogy otthonában mely az az irányzat, ami a mérvadóbb, hiszen a bútornak ehhez illeszkednie kell majd.

Az egyedi bútor készítését megelőzően azzal a kérdéssel is találkozni fog, hogy milyen anyagból kerüljön legyártásra a berendezés. Természetesen szakembereink segítenek Önnek ebben eligazodni, ha szükséges. 

Ha már úgy érzi, hogy kellően felkészült, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken az egyedi bútor készítésével kapcsolatban! Természetesen, ha további segítségre lenne szüksége, abban az esetben is állunk rendelkezésére.

Ülőgarnitúra készítés Önnek is egyedit!

A tökéletes, minden szempontból megfelelő ülőgarnitúrát megtalálni nagy kihívás. Nem mindegy, hogy milyen új bútor kerül a nappaliba, milyen lesz az a kanapé, amire azt mondjuk, hogy évekig szeretnénk használni. Megesik, hogy a bútorboltok kínálatában nem találjuk, amit keresünk, a megoldás ilyenkor az ülőgarnitúra készítés. Bízzon meg minket, és elkészítjük saját, személyre szabott ülőgarnitúráját!

Olyan új bútordarabot tervezünk és készítünk a nappalijába, ami minden apró részletében olyan, amilyet mindig is szeretett volna. Az ülőgarnitúra készítésnek köszönhetően nemcsak kényelmes berendezés tulajdonosa lehet, de passzolni fog a nappali stílusához, pontosan illik majd a kijelölt helyére és a mérete is ideális lesz.

Egy olyan ülőgarnitúrának, amit külön a saját igényei szerint terveztet és készíttet, megvannak a maga kiemelkedő előnyei. Nem kell a boltokban vadászni a tökéletes darabra, időt és fáradtságot nem kímélve, és ha mégsem találja a minden szempontból jó ülőgarnitúrát, nem kell kompromisszumot kötnie.

Használja ki az ülőgarnitúra készítés minden előnyét, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elképzeléseivel!

Kanapé készítés hozzáértőkkel?

Mostanság az emberek igencsak gazdag kanapé kínálattal találkozhatnak a különböző bútoráruházakban, ennek ellenére igencsak nehezen fedezik fel közülük azt, amelyiket szívesen hazavinnék. Ám Önnek e téren sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen, ha kanapé készítés szolgáltatásunkat választja, munkatársaink megvalósítják álmai bútorát!

Mostanság az emberek igencsak gazdag kanapé kínálattal találkozhatnak a különböző bútoráruházakban, ennek ellenére igencsak nehezen fedezik fel közülük azt, amelyiket szívesen hazavinnék. Ám Önnek e téren sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen, ha kanapé készítés szolgáltatásunkat választja, munkatársaink megvalósítják álmai bútorát!

Valósítsuk meg együtt álmai otthonát, kanapé készítésért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Egyedi bútorok a tároláshoz is!

A legtöbben hajlamosak vagyunk arra, hogy több mindent tároljunk, mint amihez igazán helyünk van, és amire igazán szükségünk van. Természetes, hogy sajnáljuk kidobni a még használható dolgainkat, még akkor is, ha már igazából nincs rájuk szükség. Azonban egy idő múlva, amikor túl sok dolog halmozódik fel, esedékessé válhat egy új szekrény beszerzése, hiszen az sem jó, ha nehéz rendet tartani. Ilyenkor is jó megoldás az egyedi bútor készítése, hiszen általában nehéz utólag olyan szekrényt vásárolni, ami minden szempontból megfelelő.

Az egyedi bútornak óriási előnye készen vásárolható társaihoz képest, hogy valóban a kiszemelt helyre készülhetnek, centiméterre pontosan. Nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy valahol kilóg, vagy pár centiméterrel kisebb, pont akkora lesz, amekkora az ideális! Természetesen sokféle kivitel lehetséges, ha hozzánk fordul, csak a fantázia szab határt!

Az egyedi bútornak óriási előnye készen vásárolható társaihoz képest, hogy valóban a kiszemelt helyre készülhetnek, centiméterre pontosan. Nem kell kompromisszumot kötnünk, hogy valahol kilóg, vagy pár centiméterrel kisebb, pont akkora lesz, amekkora az ideális! Természetesen sokféle kivitel lehetséges, ha hozzánk fordul, csak a fantázia szab határt!

Miért döntsünk egyedi bútorok mellett?

A bútorvásárlás gyakran okozhat nehézséget, hiszen nem könnyű éppen azt a darabot megtalálni, amit megálmodtunk. Túl sok mindennek kell passzolnia, ezért, ha konkrét elképzelésünk van, hatalmas szerencsére lesz szükségünk, de a legegyszerűbb, ha az egyedi bútor gyártása mellett döntünk.

Ha egyedi bútort készíttetünk, mi dönthetjük el, hogy mekkora legyen, megválaszthatjuk a formát, az anyagokat, a stílust. A tervezés során érdemes figyelembe venni a meglévő bútorokat, és más adottságokat, így könnyedén beleilleszthetjük lakásunk hangulati világába az új berendezést, és nem kell kompromisszumot kötnünk a kivitelezés terén sem.

Cégünk tartós, kiváló anyagokból készíti az egyedi bútorokat, ezért azok hosszú évekig szolgálják majd tulajdonosaikat. Egyedi bútort szeretne? Legyen szó akár nappaliba való szekrénysorról, akár ülőgarnitúráról, vagy konyhabútorról, ránk számíthat!

Nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi bútorgyártás terén, forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu