Kapcsolat
Kapcsolat
Minimal

Minimál design

Lakberendezés minimál stílusban

A bemutatott  minimál stílusú SZEKRÉNYFALAK egyedi tervezés és gyártás során készülnek és csak ötletadónak szánjuk.

Színben, formában, méretben bármilyen egyedi elképzelést meg tudunk valósítani.

Az ár  a kombináció bonyolultságán, méretén túl elsősorban az alapanyag minőségétől függ.

Az egyedi gyártsának köszönhetően tömör fa, vagy fafurnéros felületek is betervezhetők. A képeken látott összeállítások többsége laminált bútorlap.

Küldje el elképzelését  e-mailban, vagy csak körvonalazza azt. Pontosabb árajánlathoz az alábbi ismérvekre van szükségünk: rendelkezésre álló  hely nagysága, a tároló és nyitott felületek aránya, a szekrényfalban elhelyezndő tárgyak méretei, az alapanyagra vonatkozó elképzelés.

Mi ennek alapján elkszítjük árajánlatunkat, mely ha   elnyeri az Ön tetszését, pontos tervezést követően és a terv jóváhagyása után, elindítjuk a gyártsát.

Minimál design - Focus Bútor
Minimál design - Focus Bútor

Felhasznált anyagok

A főbb  anyagkombinációs lehetőségek:

1. Fautánzatú  laminált  korpusz + front

2. Fautánzatú laminált korpusz + egyszínű matt front

3. Fautánzatú laminált korpusz + fényes front

4. Matt, egyszínű korpusz + fényes front

5. Valódi fafurnéros bútorlap korpusz+ matt, vagy fényes egyszínű front.

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődésedet!
crossmenu