Kapcsolat
Kapcsolat
Apartman

Apartman berendezése

Rendezze be velünk apartmanját!


Egy induló turisztikai vállalkozásként vendégházat, szállodát, apartmant üzemeltetni sok kihívás elé állíthatja az embert. Bele kell tanulni az üzleti életbe, meg kell ismerni a vállalkozásokra vonatkozó törvényeket, tisztában kell lenni az üzlet fenntartásához szükséges feladatokkal.

Számos esetben ezek elsajátítása mellett már kevés idő és energia marad a kreatív munkákra, a vállalkozás arculatának megalkotására, a szobák, terek dekorációjának, berendezésének megtervezésére, és az ehhez kapcsolódó gyakorlati tennivalókra, mint a nappali bútorok, tárgyak beszerzése, a stílus és az apró részletek kidolgozása.

Könnyítse meg apartmanházainak beindítását, a kész üzleti hátteréhez mi szolgáltatjuk az ötletet! Webáruházunkban egyedi bútorok széles választéka várja. Ha nem tudja, mit keressen, akkor tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére! Bízza ránk a teljes apartman berendezését, az összeillő bútorok garantáltan jó hangulatot teremtenek majd!

Nézzen szét kínálatunkban, bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Rendezze be velünk apartmanját!


Az idegenforgalom a pandemia előtt kifejezetten jövedelmező üzletág volt és a kényszerű szünet után talán jobban fog szárnyalni, mint valaha. A hosszú bezártság után az emberek nagyon ki lesznek éhezve az új élményekre. Mindenki várja a nyitást.

Erre az új helyzetre fel kell készülni.

Az azonos szintű szolgáltatást nyújtó vállalkozások vagy cégek közöt  egyre nagyobb lesz  a verseny.  A pandémia előtt Magyarországra évente egyre több és több turista látogatott el, és a belföldi turizmus is fellendülőben volt. Ez a trend fog folytatódni a vírushelyzet után is.

Pontosan ezért puszta apróságokon is múlhat, hogy egy adott család vagy pár éppen melyik apartmant vagy szállodát választja. Nagyon sok tényezőre oda kell figyelnünk, ha szeretnénk maximalizálni annak az esélyét, hogy minket válasszanak, ehhez persze vehetünk igénybe segítséget is. Ha egy profi céget kérünk fel apartmanjaink berendezésére, biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény a lehető legtöbb, vendégek által támasztott elvárásnak meg fog felelni.

Ha szeretné gyakorlott szakemberekre bízni az apartman berendezést, akkor a legjobb helyen jár!

Bármilyen kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Állunk rendelkezésére!

A stílusbeli lehetőségek sokszínűek

Ezt  a bemutatott képekkel szeretnénk alátámasztani.


Bútorkatalógusunkban a hálószoba ajánltunkban még több ágyat, ill.kiegészítőt tekinthet meg. Nézzen körül és ha talál megfelelőt, de akkor is ha nem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyéni elképzeléseivel bátran keressen bennünket, állunk rendelkezésére!

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu