Kapcsolat
Kapcsolat
Texas

TEXAS sarokkanapé

Kicsi a bors, de erős!

A Texas  viszonylag kis mérete ellenére minden olyan funkcióban jól teljesít, ami a mai modern, kisebb méretű  lakások lakói elvárnak egy ülőgarnitúrától. 

Arányos méreteivel, csapott kialakítású kartámlájával, steppelt ülőfelületével kellemes látványt nyújt.  A  kényelmet a  viszonylag kemény, de rugalmas  ülőfelület és a jól tömött, nagy  hátpárnák biztosítják. A család kedvenc heverésző,  pihenő, TV néző, beszélgető helyévé válik, de a vendégek sem maradnak ülőhely nélkül.

Méretek:

befoglaló méret: 250 x195 cm, ülésmagasság: 40 cm, háttámla magassága: 70/83 cm

beülési mélység: 50/73 cm, teljes mélység. 85 cm

otomán mélysége párna nélkül: 181 cm, otomán szélessége karfával együtt: 96 cm

A nyitható funkcióval nappal megnövelhetjük a relaxáló, heverésző felületet, éjszakára  pedig  2 személyes  alvó helyet alakíthatunk ki. Az otomános részben az ülőfelület alatt tároló hely van kialakítva, melyben kényelmesen elhelyezhetünk takarót, ágyneműt.

 

Irányára: 550.000,- HUF

TEXAS sarokkanapé - Focus Bútor

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődésedet!

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu