Kapcsolat
Kapcsolat
Szil

Szil bútorcsalád

SZIL bútorcsalád – nappaliba, dolgozószobába, akár babaszobába is!

A SZIL bútorcsalád tömör északi /finn/ fenyőből készül.

A dió és csokibarna pácolású darabokkal egy visszafogottan modern, egyben elegáns nappalit, vagy dolgozószobát rendezhetünk be.

 A fehérre festett változat jól mutat egy modern, skandináv stílusú nappaliba / pl. néhány fekete kiegészítővel/, de elemeiből jól berendezhető  egy letisztult, finoman elegáns babszoba, vagy gyerekszoba. 

 A sötétebb és  a világos  szinezésnek, valamint  a széles elemválasztéknak köszönhetően  változatos, stílusos és funkcionálisan is jól működő terek kialakítására  egyaránt  jó lehetőséget nyújt.

Szil bútorcsalád - Szil nappali bútor - Focus Bútor
Szil fehér színben

SZIL bútorcsalád – ízlésedre szabva!

Ki hinné, hogy a bal oldali képen ugyanazt a bútorcsaládot látjuk, mint a felsőn! Pedig ugyanaz. A szín, a foganytúk stílusa, az elemek kiválasztása, elrendezése mind-mind arra ad lehetőséget, hogy ezzel a bútorcsaláddal is kompromisszumok nélkül, saját ízlésünk szerint rendezzük be otthonunkat.

 

Még mindig Szil!

Még egy példa a  Szil bútorcsalád sokszínűségére.

Az előzőhöz képest annyi változott, hogy a tetőlapok barnás pácszínt kaptak és mindjárt egy bensőségesebb, kántrisabb stílust kaptunk. Ehhez természetesen a szoba  falának és padlózatának natúr fenyőborítsa  és a   natúr kiegészítők is hozzájárulnak.

 

 

Szil bútorcsalád - Szil nappali bútor - Focus Bútor


Tekints meg az elem- és a színválasztékot! 

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu