Kapcsolat
Kapcsolat
Szekrény

Nóra-Botond ruhás szekrény

Stílusos tárolóbútorral dobd fel a gyerek- vagy hálószobát!

A Nóra-Botond bútorcsalád elemeiből gyönyörű és környezetbarát baba-, gyerek-, vagy fiatalos hálószobát rendezhetsz be.

 Az elemek között  az ágyakon kivül számtalan zárt, vagy nyitott tároló elem van, úgy mint szekrények, komódok, polcok, tároló ládikák, stb.

 A bútorcsakád valamennyi eleme tömör fenyőfából készül és igény szerint  pácolódhat hagyományos faszínekre/ dió, antikolt fenyő, cseresznye/, vagy élénk, vidám színekre.

A 2 ajtós ruhás szekrény lehet válaszfalas, fele akasztó, fele polcos, vagy az egész akasztós. Lehet végig ajtós, vagy alul 2 fiókos.

 Mindegyik típus mérete: 180 x 80 x 56 cm

A szekrény tovább bővíthető felső 2 ajtós /+55 cm magas/, vagy alsó 2 fiókos elemmel /+39cm/.

Ugyanilyen elemekkel bővíthatő a 3 ajtós szekrény is, melynek mérete: 180 x 120 x 56 cm.

A 3 ajtós szekrénynek van középen tükrös-fiókos változata is , melyet már inkább hálószobába, vagy kamasz lányszobába ajánlunk.

Nóra-Botond ruhás szekrény - Focus Bútor
Nóra-Botond ruhás szekrény - Focus Bútor

Bátran válassz színeket!

A színek megválasztásával  egyedi hangulatot teremthetünk.

A Botond-Nóra kettős elnevezés is arra utal, hogy a bútorcsalád elemeiből akár fiú-, akár lányszobát, vagy hálószobát is berendezhetünk, elegendő a színeket jól megválasztanunk.

 

A Nóra-Botond bútorcsalád főbb elemeit mutatjuk be az alábbi galériában


Néhány ár tájékoztató jelleggel

2 ajtós válaszfalas szekrény:215.000,- HUF, 2 fiókos alsó elem: 69.900,- HUF,
2 ajtós felső elem:92.600,- HUF,  3 ajtós polcos-akasztós szekrény:269.600,- HUF, 4 fiókos alsó elem:103.200,- HUF,  3 ajtós felső elem:109.900,- HUF
A színes változatok ára:+22 %

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődésed!

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu