Kapcsolat
Kapcsolat

MODUL sarokkanapé

Kisebb, vagy nagyobb a tér?
A Modul elemiből mindegyiket berendezheted..

Elemenként rendelhető, többfunkciós, letisztult formavilágú, egyszerűségében is minőségi kidolgozású, minőségéhez képest kedvező árfekvésű ülőgarnitúra család.

Elemeiből kisebb, nagyobb  fix, vagy funkciós,  L, vagy   U alakú sarok, szóló  kanapé is kialakítható.

Sokoldalúsága, kényelmi paraméterei,  könnyed megjelenése  révén  hamar kedvencünkké válik.

 Irányára /mérettől, szövettől, funciótól függően/: 460-660.000,- HUF. Extra /aquaclean- vízzel tisztítható / szövettel/: 760.000,- HUF.

Az ár attól is függ, hogy szivacsos, vagy rugós az ülőfelület kialakítása./Ha tartósan kényelmes, feszes ülőfelületet szeretne, akkor az utóbbit javasoljuk./

MODUL sarokkanapé - Focus Bútor
MODUL sarokkanapé - Focus Bútor

Színek, méretek

Méretek:

Ülőmagasság: 42 cm, karfa-háttámla magassága: 65 cm, teljes magasság/ pátnákkal/: 80 cm, ülésmélység: 57 cm, párnák nélkül: 77 cm

Szélesség /az elemek függvényében változó/, a képen látott összeállítás szélessége: 326 cm.

Számtalan színben kapható, többek között a nappali szövetválaszték oldalunkon, található aquaclean szövetekkel is.

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődésedet!

MODUL színek, elemek és részletek

A részletekért a méretekért és a színekért nézd át a galériát alább.

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu