Edge kanapé

Edge  kanapé  – skandináv életérzés

Az Edge kanapé egy hamisítatlanul skandináv darab.

Egyszerűsége, letisztult, könnyed formavilága, a természetes anyaghasználat, a már-már puritán, de harmónikus megjelenése, a funkcionalitás, a praktikum, mind-mind olyan jellemzők, melyek együttesen a skandináv stílus legmarkánsabb, legalapvetőbb stílusjegyei is egyben.

 Több méretben rendelhető.  A képeken a  2,5 üléses  alapmodell látható.

Irányára: 189.000,- 289.000,- HUF /natúr fenyőfa, középkategóriás szövet/

 Rendelhető 2 üléses és 1 üléses/fotel/ változatban is.

Edge kanapé - Focus Bútor
Edge kanapé - Focus Bútor

Edge kanapé funkciók

Az egyik karfa lehajtásával relax, mindkét karfa lehajtásával egyszemélyes alvó funkciót alakíthatunk ki.

Az ülés és az alvás komfortjáról a speciális, többrétegű, hajlékony, egyszerre rugalmas és formatartó, többrétegű futonbetét gondoskodik.

Fekfőfelület: 2,5: 80 x200 /képen/  2:  80 x 180 cm     1: 80x 140 cm

A faváz anyaga  natúr, vagy pácolt fenyőfa, de rendelhető natúr, vagy pácolt bükkfából is. 

A betét és a párnák huzata széles szövetválasztékból rendelhető.

Kérésére nagyobb felbomtású képeket küldünk e-mailban a szövetekről , de akár megfogható  szövetmintát is tudunk küldeni. /Ehhez egyeztetnünk kell, hogy mi az elképelés alapnyag, szín, árfekvés, stb. szempontjából, hisz számtalan lehetőség közül lehet választani./

Fő profilunk az egyedi bútor tervezés és kivitelezés, komplett lakberendezési szolgáltatás.

Weboldalunk tájékoztató jellegű, nem  klasszikus webshop. A számtalan variációs lehetőség és egyedi megoldás mindenképpen közvetlen egyeztetést, megbeszélést igényel.

Konzultációt kérek

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődésedet!