Kapcsolat
Kapcsolat
BOR asztal

Bor asztalok

Bor dohányzó asztal

A Bor asztalcsalád a modern, de egyben elegánsabb stílus képviselője. A csillogó fámlábak és a tükörasztallap ezt a kicsit fényűzőbb , glamúros hamgulatot idézi.

 Méretek: magasság: 40 cm, átmérő: 80 cm

 Jól kiegészíthető a kicsitt magasabb, de kisebb átmérőjű lepakoló asztalkával, mely  a dohányzó asztal mellé kerülhet közvetlen, vagy a fotel, kanapé mellé, karnyújtásnyira.

A dohányzó asztal irányára: 62.000,- HUF

 

Bor asztalok - Focus Bútor
Bor asztalok - Focus Bútor

 Bor lepakoló asztalka

A dohányzó asztal  stílusos kiegészítője, melyet a kanapé, vagy a fotel karfája mellé illesztve, kényelmes, egyben tetszetős lepakoló hely az újságnak, könyvnek, telefonnak, laptopnak, a kv-s csészének, vagy bármilyen hétköznapi használati tárgynak.

 Méret: magasság: 45 cm, átmérő: 50 cm

Irányára: 28.000,- HUF

A fémváz króm, vagy réz színben is rendelhető.

Szállítást az egész ország területén vállalunk.

Focus Kreatív Team | Tel.: 30/901-53-54 | Cím: 7627 Pécs, Wass Albert. u. 72.
Várjuk érdeklődését!

Gyakori Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdéseket és válaszokat. Ha még ezek után is kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot

A bemutatott bútorok egyediek?

Honlapunkon látott legtöbb bútor egyedi megrendelés alapján készül, így számos egyéni elképzelést is figyelembe tudunk venni. Az ajánlott bútorokon kívül teljesen egyéni elképzelést is meg tudunk valósítani.

Van lehetőség bútort tervezni?

Tervezőinkkel közvetlenül egyeztethet. Az egyéni elképzelést formába öntjük, ügyelünk a stílusos, igényes megjelenésre, a forma, a funkció, anyagok és a színek összhangjára.

Melyik helyiségekbe tervezhetőek bútorok?

A lakás minden helységébe tervezünk, gyártunk bútort, főleg fából. Stílusban is változatos megoldásokat kínálunk: új vidéki stílus, retro és még sok más. A minimál stílus kedvelői a kedvezőbb árfekvésű bútorlapos megoldásokat is választhatják.

Mit érdemes tudni az ülőgarnitúrákról és az ülőbútorokról?

Ülőgarnitúra kínálatunk egyedi jellemzői: Sok, fából készült skandináv stílusú nyitható kanapét, komplett ülőgarnitúrát kínálunk. Alternatív ülőbútoraink igen népszerűek és nem fogyunk ki a kreatív ötletekből. A telekárpitozott ülőbútoraink nemcsak sokféle szövetből rendelhetők, az ülőbútor tervezésébe, formai méretbeli, funkcionális kialakításába is beleszólhat a megrendelő.

Mennyi idő a gyártás?

Az átfutási idő a mennyiség és a különlegesség függvényében 6-8 hét. Áraink kedvezőek. Mindent le tudunk online. Kedvezőek szállítási díjaink.
 • Amióta megérkezett a bútor, azóta abban gyönyörködöm, nem tudok betelni vele! Nagyon szép lett! Köszönjük! / Gertrúd bútorcsalád

  T. Gabriella

 • Nagyon szép lett minden! Óriási segítség, hogy mindent megoldottak helyettünk. Nagy örömmel vette az egész család birtokba a házat! /Komplett ház berendezése tervezés-kivitelezés

  Kemence, K.Renáta

 • Nagyon tetszik minden! Nagyon szépek lettek a bútorok! /Egyedi konyhabútor, Donna háló, bőr ülőgarnitúra, egyedi előszoba

  Nagykozár, J. Emőke

 • Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

  Győr, M. Gyula

crossmenu